Milyen vállalkozást érné meg indítani?
társasház kezelő? varroda? asztaloskodás?
Persze a kérdés költői... amolyan brainstorming jellegű...
kicsiként is meg lehet élni, a nagyok árnyékába a morzsákon.
Ettől függetlenül érteni kell az adott dologhoz és tudni kel a hogyanját. Megnyitni 0 tapasztalattal a 354158. ruha turkálós boltot halott ötlet, akkor meg főleg, hogy nincs a környéken kereslet az ilyesmire.
Akkor inkább veszek egy webáruházat, arra marketingelek egy kicsit és máris megvan a vállalkozás. Persze ehhez kell pár millió tőke.
Igazán köszönöm mindkét ajánlattevőnek akik megkerestek -vélhetően ugyan attól a cégtől- kb ugyan azzal az ajánlattal. Az egyik min 500 000 Ft beugrót kért a másik 1 milliót. Persze ha sokat dolgozok megtérülhet felkiáltással. Akár ingyen is utazhatok... oh jeee
Magánüzenetben leirtam nekik, de itt is leirom: Méltatlannak találom, hogy a gyk-t beszervezésre használjátok!! Egymástól függetlenül irtatok nekem, ugyan arról, szóval ez nálatok nagy üzemben zajlik. Gusztustalan az emberek hiszékenységének kihasználása. Volt már alkalmam több egymástól különböző cég(?) beszervező előadást végighallgatni. (gyógyászati segédeszközös, amway, valami hülye költs többet passziv jövedelmes telefonkártya stb...) Egy kaptafa. A bemutató felépitése, győzködés, egy kis lelki presszió... és a kedvencem: "azért vagyunk, hogy segitsünk az embereknek". Ezt mindegyik megjegyzi.
ezért akarnak személyes találkozót, vagy legalább skype.
ahogy az egyiknek irtam: a normális munkában hiszek. Vagy a korrupció amivel pénzhez lehet jutni. Amit ők ajánlanak egyik csoportba sem tartozik.
Húzzatok a búsba!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!