Mit gondoltok erről a befektetésről? Jó üzlet?
Figyelt kérdés
találtam olxn egy hirdetést. az ember 1500pár zoknit kínál eladásra. 75 ftért asdja darabját. a piacon én ugyan ezeket 120-160 ftért láttam. szerintetek ha kiülnék vele a piacra 100 ft / pár akkor elvinnék? mamám amúgy is jár ki piacra virágot és zöldséget árulni így a helypénz úgymond nem számít.2015. febr. 19. 13:15
11/15 anonim válasza:
akkor áruld te is nagyjából anyniért, vagyis egy picit olcsóbban, de ne sokkal
a túl olcsó bizalmatlanságot szül
illetve te ismered a környéket, te tudod a helyi szokásokat
kell engedély, vagy mindenki azt árul amit akar? vannak ellenőrzések? a tevékenységi körben benne van a ruha kisker? tudsz adni nyugtát ha kell?
12/15 A kérdező kommentje:
Viszik mint a cukrot :) Szerintem még veszek
2015. febr. 27. 08:16
13/15 A kérdező kommentje:
Kiírtam jó nagy betűkkel hogy pamut zokni 100 Ft. :D
2015. febr. 27. 08:17
15/15 anonim válasza:
na akkor a zokni dílerkedés jó biznisznek tűnik :D így tovább :) és ha megy a nav akk dobd meg őket pár használt büdös lyukas zoknival :)) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!