Milyen engedélyek kellenek egy utcaművésznek?
Figyelt kérdés
Egy utcai atrakciót tervezek csinálni itthon amit még nem csinált senki, és nem tudom milyen engedélyek kellenek, kinek kell fizetni? Nem szeretnék letelepedni egy helyre, hanem sétálni közben és terméket sem árulok, csak puszta látvány, és adakozást fogadnék el csak. Tud valaki segíteni nekem? Előre is köszi!2015. febr. 12. 12:29
2/3 liliann13 válasza:
az adott önkormányzat jegyzője szerintem mindent el tud neked mondani (hogy kinek kell fizetni a területhasználatért - valószínűleg az önkormányzat részére; meg mindent). Úgyhogy szerintem első körben a helyi önkormányzatot keresd meg.
3/3 anonim válasza:
szerintem az utcazenészek sem jelentik be magukat, ők is elfogadják az aprót amit a gitártokba raknak
mitől volna más amit te tervezel? (oké, nyilván összetettebb és rákészültebb lesz, de jogilag szerintem ugyan olyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!