Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol találok olyan oldalt,...

Hol találok olyan oldalt, ahol embereket és esetleg pénzt is találok támogatásra, segítésre, ha van egy ötletem?

Figyelt kérdés
Lenne egy weboldal ötletem, de én nem tudom megcsinálni, sőt pénzt is kéne nyilván belefektetni. Ehhez kellene nekem ember. Programozók, webmesterek, ilyesmi.
2015. febr. 10. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Programozoi forumokon probalkozhatsz, de mar ismeri mindenki a fajtadat, max rohogogorcsot kapnak.
2015. febr. 10. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Te is pixeleket akarsz bérbe adni? XD
2015. febr. 10. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg ez teljesen életképtelen és gyerekes elképzelés, mikor hinni vélik emberek hogy van egy jó ötletük, és azért majd más emberek a pénzüket meg a tudásukat csak úgy önként oda nyújtják neki.
2015. febr. 10. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha igazán jó ötleted van akkor keress partnereket és akkor betársulnak hozzád. Támogatásokat pedig különféle pályázaton is kereshetsz.

2015. febr. 10. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha keresni akarsz befektetőket akkor nyilván elő kell állnod egy elég részletes üzleti tervvel. Csakhogy nekik semmi szükségük rád, honnan gondolod, hogyha tényleg jó az ötleted, nem hagynak ki belőle?
2015. febr. 10. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Győzz meg!
2015. febr. 13. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Sem tőkéd, sem tudásod nincs hozzá. Ez annyira nem nyerő...

Ez olyan mint amikor felhívják a céget, hogy ilyen meg olyan üzemet nyitnék, javasoljon nekem gépeket hozzá.

- hát, konkrétan milyen gépekre lenne szüksége?

- fogalmam sincs, mi nem értünk hozzá...

Na az ilyen vállalkozások biztos sikeresek lesznek :-)

2015. febr. 20. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!