Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 2.600. 000. FT kellene vállalk...

2.600. 000. FT kellene vállalkozásom elindításához, hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék befektetőt szerezni?

2015. febr. 1. 17:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen rendelkezem üzleti tervvel. Viszont nincs lehetőségem hitelfelvételre (több okból is).
2015. febr. 4. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha pályázaton indulnál, akkor hitel amúgy sem lenne opció. Sok siker!
2015. febr. 4. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, látom sokan vannak itt, akik 2.5 millióból sikeres vállalkozást indítottak, ezért megadom a lehetőséget, hogy újra lepontozzatok. :) (mármint ha a rendkívül sikeres vállalkozásotok körüli bokros teendőitek megengedik - de nyilván igen)
2015. febr. 6. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:

tök 8 mekkora összeget ír ide bárki, mindig lesz egy hozzád hasonló nethuszár, aki lekicsinyli.

2015. febr. 6. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:

14. nem nethuszár vagyok, csak többek között ezzel foglalkozom, úgyhogy pontosan tudom, hogy mi a helyzet vállalkozás terén.

de mindig lesz valaki hozzád hasonló, aki jobban tudja.

legtöbbször azok, akik vállalkozni készülnek és "én majd megmutatom, csakazértis" hozzáállással belevágnak. nem egy ilyet láttam már, sose az volt a reakcióm, hogy én bezzeg megmondtam, mert szomorú, amikor valaki elveszíti az összegyűjtött vagy hitelként felvett pénzét.

2015. febr. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!