Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miből lehetne gyorsan sok...

Miből lehetne gyorsan sok pénzt csinálni?

Figyelt kérdés
Relatív sok pénzt,mert ugye kinek mi a sok?!(nekem pl.:1 hónap alatt kellene úgy 1 millió)Hogy a vállalkozásomat elindítsam időben........

2015. jan. 17. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha a tőzsdére beraksz 2 milkót, elég gyorsan 1 milkó lesz beőle.
2015. jan. 17. 13:13
 2/10 HSz76 ***** válasza:
97%

A Btk. tele van gyors meggazdagodási lehetőséggel.

Más lehetőségről nem tudok.

2015. jan. 17. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerinted ha létezne erre recept, akkor ennyi nyomorult lúzer lenne a világon? Egyébként elég sok vállalkozás-indítási támogatás létezik, féléves szinten szoktak meghirdetni 3-5 milliós állami programokat, és rengeteg inkubátor ház működik az országban akik várják a jó ötleteket.
2015. jan. 17. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Tegyél fel a rulett piros 31re 100$-t az 20-22e Ft kb, ha bejön akkor 35xsét fizeti, azaz 3500$-t.
2015. jan. 17. 13:51
 5/10 anonim válasza:
100%
A politikusoktól kéne tanácsot kérned ezzel kapcsolatban xD
2015. jan. 17. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha sikerült rájönnöd mond el nekünk is. Mellesleg aki a semmiből előharácsól egy hónap alatt egy milliót, az minek akar már egy vállalkozás beindításával bíbelődni?
2015. jan. 17. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Gyorsan, sok pénz, egy hónap alatt 1 millió a semmiből. Mi sem egyszerűbb :D
2015. jan. 17. 16:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A szerencsejáték nem nekem való sajna,elég sok pénz elmegy rá,bevétel meg nincs,kenózok állandóan,de örülök ha az ára visszajön(a mai luxor is bukta :/) A rulettel meg a kockás géppel is próbálkoztam pár évig,amíg andy bácsi ki nem sajátította magának a játékokat... Vállalkozni szeretnék,de államilag és a pályázatot február 10ig bekell adni,úh minimum 500.000 kellene.Ha kérhetem drukkoljatok,szorítsatok vagy imádkozzatok értem is,hogy sikerüljön..... Üdv és Béke!Evelin
2015. jan. 17. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Szerencsejátékokat szerintem érdemes mellőzni mert 99% hogy hosszú távon bukta sajnos :( Ha ennyire szükséged van a pénzre esetleg valakitől kérhetnél kölcsön ha van olyan, vagy valamilyen hitel, bár nem tudom mennyire éles a helyzet.

Minden esetre drukkolunk Evelin, biztos rendeződnek a dolgok! :)

2015. jan. 17. 19:51
 10/10 pannai99 válasza:

Gyorsan , kevés idő alatt.. 1 Milliot.

Nos én úgy gondolom ,hogy ez relativ...

Elég nehéz a semmiből elővarázsolni 1 MILLIOT.. de nem lehetetlen , viszont annyit hagy kérdezzek hogy legális vagy illegális módon?

Legálisan ezt elég nehéz elöteremteni , mondhatni lehetetlen.

Illegálisan sok mód van rá de az elsö fél évben ne számitsz 100-230e fölötti profitra.

Az elsö 12 hónap a beindulás folyamata ami hosszadalmas és nem egyszerü dolog , ugyanigy ezt legálisan is...

Karma.

Nos én hiszek benne hogy saját magunk kovácsai vagyunk , ugyhogy ha arra kell a pénz hogy gucciba öltözzünk ... szerintem kár ezen gondolkozni

2017. dec. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!