Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van 8 millio forintom és...

Miklomoricka kérdése:

Van 8 millio forintom és szertnék saját vallakozást idnitani?

Figyelt kérdés
Nem mesterember vállalkozó vagyok, ill. akarok lenni. Ötleteket keresek, és amiben jó lehetőséget látok, ahhoz keresek majd szakértőt is, aki meg tudja csinálni.
2015. jan. 4. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Szóval én ingyen mondjam el az ötleteimet, amit te megcsinálsz, amiből talán megszeded magad és jól fogsz élni. Cserébe persze én egy fillért nem látok majd belőle és az ötletem is más kezében lesz!

Ezt mégis, hogy gondoltad?

2015. jan. 4. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Megértelek! A válasz nem tolelezo.Csak pár otelet szeretnék, hogy mibe éri most pénzt fektetni!
2015. jan. 4. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
motivator.ma oldal segít mindenben. Nagyon jól átlát mindent, és le ír hasznos infokat.
2015. jan. 7. 17:25
 4/5 anonim válasza:
62%
add ide a 8 milliót, nekem rengeteg ötletem van
2015. jan. 8. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van jó ötletem, tapasztalatom, kapcsolataim is hozzá, csak tőkém nincs, hogy elkezdjem...
2015. jan. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!