11/26 anonim válasza:
Te meg olvasd el a további 100.000 másik ilyen kérdést amit a kortársaid írtak ki az oldalra. Aztán próbálj meg szembesülni a ténnyel, hogy nincs igazán épkézláb mód hogy 14 évesen komolyabb (értsd több 10e Ft) pénzösszegre tehess szert.
12/26 A kérdező kommentje:
nem kell több 10E csak pár száz is jó! 8/1 válasz a normális és használható
2014. dec. 27. 16:30
13/26 anonim válasza:
Olvasgass vállalkozással kapcsolatos könyveket,s akkor nem lesz kérdés, hogy 14 évesen mivel tudsz pénzt keresni. Olvasgass Kiyosakit, pontosan megválaszolja a kérdésed. Sok olyan példa van ezekben a könyvekben, amikor gyerekek már hét (!!!) évesen saját vállalkozással rendelkeztek, mindezt úgy, hogy saját ötlet és saját kivitelezés...
14/26 anonim válasza:
Akkor leírom még egyszer, mert szerintem elkerülte a figyelmed:
"pet palack/fém üdítős doboz/sörös, boros üveg visszaváltás."
15/26 anonim válasza:
Csak ezzel az az ici pici problem,hogy M.o-on 18 éves kortól lehet valaki vállalkozo na m1. Hülyeséget mimdenki tud irni. Attol fugg hova jarsz suliba ha van plaza vagy valami ilyesmi a kozelbe akkor ott a bolt szorolapjat osztogatni, vagy hazakhoz bedobalni szorolapozas, vagy kutyasetaltatast vallalsz ilyesmi.
16/26 anonim válasza:
Természetesen 14 évesen is igazgathat valaki vállalkozást. Segítek: én 13 évesen kezdtem el az első vállalkozásomat.
17/26 anonim válasza:
Dísztárgyakat vagy ékszereket készítesz és neten eladod. Kell egy kis kézügyesség, de lehet vele pénzt csinálni. Uncsitesóm ezzel kereste a nyaralásra valóját minden évben.
18/26 anonim válasza:
Törvényesen márpedig nem lehet senki kiskorú egyéni vállalkozó,esetleg diákként valaki keze alatt de akkor sem vállalkozó. Egy 13 évesnek kicsikét összetett dolog lenne vállalkozónak lenni hisz nem csak abból áll az egész,hogy na én ma vállalkozó leszek és pont. Adobevallas, eves elszamolas, àfa....
19/26 anonim válasza:
Gondolkozz nagyban és akkor lehetséges :) Korlátolt gondolkodással semmi nem lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!