Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Dohányboltokban, kisboltokban,...

Dohányboltokban, kisboltokban, ahol árusítanak üveges sört a pulton lehet kitéve sörbontó? Büntetés érheti érte a vállalkozást?

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 06:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel az üzlettől bizonyos távolságra tilos inni, gyanítom kinyitni sem lehet az üveget a ráutaló magatartás miatt. Persze ez csak egy tipp.
2014. dec. 19. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, én nem reckíroznék vele. Azt a hatást keltheti hogy az üzletbe vagy előtte fogyasztják el az italt. Ami úgy tudom tilos. Aztán lehet mondani hogy ott csak kibontják, de nem ott isszák meg. Szerintem ugyan olyan mint ha bontott alkoholos itallat mész közterületen, és megállít a rendőr. Mondhatod hogy nem ittál belőle, attól még megbüntet.
2014. dec. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!