Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi az az ág/szolgaltatas...

Mi az az ág/szolgaltatas amibol egyszeruen hiany van az roszagban?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan eroltetik az ettermek nyitasat pl. Vendeglobol szinten sok van. En szemely szerint nem latok olyat, amibol nincs es neki lehetne kezdeni.

Mondjuk jelenleg ahol lakom nincs olyan autoszerelo es motorszerelo aki 100%osan megbizhato. 1 muhely nyitasa pedig szerintem nagyon nem eri meg foleg hogy a szakertelmet nem szeretik megfizetni.

Kulfondon szeretnek dolgozni par evig, gyujteni x evig penzt majd valami sajat vallalkozasba fogni de nincs otletem. Nrm kizart hogy most ezert jot nevettek rajtam :D

2014. dec. 1. 01:26
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nyelvtan tanárból, nagyon úgy tűnik...
2014. dec. 1. 01:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Legalább van egy terved.

Először menj ki aztán legyen meg a pénz.

1.Lehet majd haza se akarsz majd jönni.

2.Mire összeszeded a pénzt az több év, addig meg sok minden változhat, főleg itt.

2014. dec. 1. 02:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jársz messze az igazságtól, a megbízható szakik hiánycikknek mondhatók. Sajnos a kőműves/villanyszerelő/asztalos tanulók 99%-a azért megy szakmunkásképzőbe mert máshova nem veszik fel őket, bukott diákok és link alakok lesznek a szakik(akinek nem inge...). A megbízható mesterek pedig baromi elfoglaltak. Szerintem ha összegyűjtesz 10-15 megbízható, precíz szakit azzal lehet keresni.
2014. dec. 1. 04:33
 4/5 A kérdező kommentje:
#1: legkozelebb a kedvedert majd bekapcsolom a gepet. Csak szolj h mikor akarsz valaszolni ;)
2014. dec. 1. 07:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen csak a hazai piacot kell nemzetközi tapasztalattal megcélozni. Járj ugyanígy nyitott szemmel, tedd össze a tőkét és nem kell utána feltenned itt a kérdést, mert tudni fogod, mi az ami hiányzik, amire elég lehet a pénzed, vagy a külföldi tartózkodásod alatt ki válhat a tevékenységeben potenciális szövetségeseddé. Jó a gondolat meneted, csak tapasztalj egy kicsit még hozzá.
2014. dec. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!