Egy kis falusi húsboltot akarok vezetni! Mik a feltételei? Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Már a helyiség megvan,de kíváncsi vagyok rá, hogy mik a feltételek!2010. jan. 30. 21:30
1/1 anonim válasza:
Élelmiszerről /ráadásul nyers/ van szó, ezért nagyon szigorúk a követelmények. Az ÁNTSZ egész pontosan felvilágosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!