Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit érdemes árulni az interneten?

Mit érdemes árulni az interneten?

Figyelt kérdés

Miben van pénz?

Tudom, a barkácsgépeket nagy haszonnal el lehet adni, de ahhoz sajnos nem értek.. ugyan így a régiségekhez sem..:/

Mindenféle kézműves ötlet (szőtt gyöngy karkötő, házilag készített babzsákfotel, süthető gyurmából készült ékszerek, kézműves szappanok stb..) érdekelne amit nagy haszonnal el lehet adni, csak sajnos tudom, hogy ezeket nem nagyon keresik az online aukciós oldalakon... Olajfestményekre is gondoltam de szerintem azt sem keresik..

Eszembe jutott még a babaruha, és egyéb kisbabáknak való kiegészítők, nem tudom ennek mekkora sikere lenne..

Ti miket szoktatok vásárolni neten? Miket kerestek leginkább? Mit érdesem árulni??

2014. nov. 16. 12:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szórakoztató elektronikai cikkek, márkás ruhák.
2014. nov. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!