Kell adni nyugtát egy taxiban?
Haha, de sajnos ez van. Egy sztorim a közelmúltból:
November elején külföldről hazaérve a Keletinél fogtam egy taxit, amivel át akartam gyorsba menni a Stadionokhoz. (Tudom nem nagy táv és van metro, de sok cuccom volt, így maradt a taxi)
Első taxis meglepő módon azt mondta ő nem abba az irányba megy.., de ugye tudom hogy vasárnap 2-es szorzóval dolgoznak (?!) Menjek át a mögötte lévőhöz.
Az is megerősítette, hogy 2-es szorzóval megy hétvégén, ami persze sehol nem volt feltüntetve. Kérdezte,-gondolom a csomagokból gondolta, hogy külföldről jövök - bár egy szóval nem mondtam, hogy lenne eurom, forinttal, vagy euroval fizetek?
Mondom van mindkettő. ok, akkor egy 20-asért átvisz.
Mivel el akartam kapni a buszt, amivel tudtam tartani a napi programom, nem volt mese beszálltam.
Óra nem bekapcsolva és gyorsba kellett beszállni, mert állítólag a mögötte lévő már hallgatózik és adja a drótot a főnöknek, hogy zsebre dolgozik. A Kerepesin majdnem belénk jöttek mellékútról, amibe még a taxis bele is ment és káromkodott a furgonosra, aki meg egyszerűen lezárta a szöget ahhoz, hogy a felújítást ki tudjuk kerülni és folytatni tudjuk az utunkat.
Menet közben kérdezte hova megyek vidékre, mondtam neki a várost, amire még 2-szer kérdezett vissza, hogy hova is megyek? Mert ő vidékre elvisz áfa nélkül visszaút díj nélkül feketén ha akarom (Teszem hozzá busszal a 120 km-t 2500 Ft-ból járom meg). Közben elmesélte, hogy ott volt katona és hány nőt du..tt meg akkoriban.
Megérkezve, a Hungária körúti buszmegállóknál állt meg, és mondta, hogy készítsem a pénzt, mert azonnal ki kell szálljak és ki kell pakolnom gyorsba a cuccokat hátulról, mert ő itt meg sem állhatna.
Hát így került 1,4 km-es 5 perces út több, mint 6000-be egy pesti taxisnál, akit csak úgy "leintesz" az úton és nem a diszpécser küld ki címre (aki meg fele annyiból visz ki a reptérre számlával rendszerint)
Miért nem mentél másik taxishoz, aki tud adni nyugtát??:O
Nem értem hogy lehetsz ennyire bamba.:O Nyugtád is lett volna, meg féláron elvitt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!