Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozás elindításához...

Vállalkozás elindításához milyen támogatások léteznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve vagyok munkanélküli, és szeretnék most vállalkozást indítani. Volt egy munkaügyis támogatás,amit szerettem volna megigényelni, azonban ez már megszűnt és jővő tavaszig kellene rá várnom.

A kérdésem az, hogy milyen pályázatok, támogatások léteznek az esetemben. Nagy segítséget nyújtana már az is ha egy ideig járulékmentességet kaphatnék, de esetleges tőke segítség még inkább.

Magamról, ha szükséges: 31 éves vagyok, a tevékenységen országos lenne, székhelyem pedig vidéki megyeszékhelyen. 2014 január 2-től regisztrált munkanélküli vagyok.

2014. nov. 14. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Tavaszig ígyis úgyis várnod kell.

Először lépd meg a munkaügyit, ha meg beleférsz a feltételekbe akkor kombináld a Támop 2.3.6.b.-vel.

Helyileg hol lennél? Melyik település? Esetleg rokon nincs a megyeszékhelyen kívül, faluban ahova be lehetne jegyezni a székhelyed? Akkor még jobb opciók nyílhatnak meg.

Ha kell segítség szólj, tudok segíteni.

2014. nov. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!