Ismer valaki Fejér megyében 11 éves kortól diákmunkát?
Kérem csak az írjon választ aki TÉNYLEG tud, nagyon fontos lenne, dolgoznék, legjobb esetben állatok körül szeretnék dolgozni, esetleg lovak (értek hozzá), kutya, macska stb...
Csak ennyi a kérésem.
Sehol az országban nem lehet 11 évesen diákmunkát vállalni!
Még gyerek vagy és gyerekeket tilos dolgoztatni.
Egy cikkben úgy olvastam, hogy 15 éves kortól lehet diákmunkát vállalni és ezek is korlátozva vannak. Megvan, hogy hány éves korban pl. csak nyáron lehet dolgozni, x éves korig éjszakai műszakban nem lehet dolgozni diákmunkásként, stb.
Valóban, 15 éves korig nem lehet dolgozni. 15 és 16 éves kor között csak nyári szünetben. 18 éves korodig vannak bizonyos korlátozások (pl. éjszaka nem dolgozhatsz, szülői engedély szükséges).
Esetleg olyan munkákat találhatsz, amik nem valódi munkák, csak szívességek, amiért egy kis pénzt kapsz. De ezeket is leginkább a saját ismerőseiden keresztül, másképp nem nagyon.
Köszönöm válaszotok, majdnem ugyan azt írtátok... De nekem a legtöbb ismerősöm azt mondta 13 éves kortól már lehet. Nagyon szeretnék már dolgozni, hogy segítsem a családomat...
Én szeretek állatokkal, leginkább lovakkal foglalkozni, ha befejeztem a gimit, egy Lovasoktató Szakképző Iskolába megyek, édesanyám engedélyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!