Konditerem, ill fitnessterem tulaj van itt?
Szia!Csak most láttam hogy írtál!Szeretnénk egy termet nyitni a párommal, de nem tudom merre induljak meg engedélyek ügyében!Gépeink vannak, több éve folyamatosan vásárolja a párom, és már kinőtte itthon a melléképületet, ezért gondoltuk befektetnénk velük ha már ennyi pénzünkbe van!!Hely is lenne, igaz nemtudom megfelel e az előírásoknak.Szóval minden érdekel, ami egy konditerem nyitásával jár!Falunk lakom, így ne gondolj óriási kondi centrumra!!!!
Egy egyszerű kis terem lenne, ahová a fiatalok bejárhatnának ahelyett hogy padokat törnek szét a parkokban!Szolit is szeretnénk bele, arra kell engedély külön?
Először is egy épület kell amire kell engedély konditerem meg adóznod is kell majd rá ebekell jelentened hát az én konditermem 200nm nem túl nagy szerintem kell minimum 150-200 nm előszőr is úgy nem nyithatsz konditermet ha van kb 3géped az hobbira jó maximum.egyéb engedélyek ezekre már egész pontosan nem emléxem mert már 12 éve van meg.Alábbiak amelyek kellenek egy alap konditeremhez:
-félkezes súlyzók 2-40kg-ig természetesen nem úgy hogy 2,3,4,5stb... hanem nálam úgy van hogy 2-4-5-8-10-15-17-20-22-25-28-30 stb... de lehetnek olyanok hogy pl van sima egykezes rúd és sok tárcsát eni hozzá
-Fekvenyomó pad ferde-fekvő nomeg a súlyok
Francia rudak egykezes rudak kétkezes rudakhaspad fekpad hátpad erőkeretfutópad szobakerékpár stepper evezőpadvádligép hátlehúzócsiga fitnesz center ezek nélkülözhetetlenek dde ha leírnád hogy mien cuccaid vannak akkor hozzá írnám hogy mi az ami feltétlenül szükséges előszőr kölcséges dolog de utánna megtérül a haszon a szzoláriumot pedig lekell elenőriztetni és akor kapsz egy matricát amit ráragasztasz h bioztoságos eus szabványok stb... ha tudál adni egy épület rajzot megtervezném neked hogy hogy lehetne berendezni esetleg termékeket is tudok beszerezni ha muszáj remélem tudok segíteni majd valamiben
Köszi szépen a sok segítséget!Gépeink mint már írtam bőven van!Testépítő a párom, és az évek során mindent felhalmozott, sokkal-sokkal többet mint kellett volna!Súlyokból egy szobányi van, és rudak ból is jónéhány!Vannak komplett gépeink is!(ilyesmik) [link]
Meg vannak külön ferdepadok, fekvőtámaszgép, stb, sok-sok minden!!Ami most szeretne venni az egy lábtológép!Ha esetleg tudsz valahol olcsón szólj nyugodtan!
Kimondottan az érdekelne hogy legelőször hová menjek a tervemmel?Az önkormányzathoz?Amint írtam egy egy picike falu, nem nagy termet akarunk, fölösleges is lenne!Egy volt már itt, de mindenkinek volt kulcsa hozzá, és szétlopták!De ott sem mosdó, se semmi nem volt!Nos ettől csak jobb lehet amit mi szeretnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!