Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kettő vállalkozásban gondolkod...

Kettő vállalkozásban gondolkodom, csak nem tudom melyiket éri meg hosszabb távon? Tetoválás + piercing vagy masszázs?

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mindkettőt kezdeném egyszerre.

Gondolom megvan hozzá a képesítésed, ha ebben gondolkodol.

2014. szept. 30. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:

masszázs, ha van gyomrod a napi 6-7 vendéghez aki meg akar dugni (nemedtől független)

Ha férfi vagy akkor a bu*ik fognak rád kattanni, ha nő vagy akkor meg 10 vendégből 9.

Tapasztalat!

2014. szept. 30. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
30 éves férfi vagyok. Akkor te is masszőr vagy ? Ilyen dolgokat pld még nem hallottam . Ez valóban igaz ? Nem erotikus masszázst akarok nyitni,hanem egyszerű svéd és relaxációs masszázst . Ezek szerint van olyan hogy rám mozdul a vendég ? Akár nő akár férfi ?
2014. szept. 30. 21:14
 4/5 anonim válasza:
Mellettünk egy masszőr csaj lakik. Nem az a kaliber, akit mindenki meg akar kapni, viszont bénára keresi magát. Magas lakdíj, menő kocsi. És a vendégek rendszeresen visszatérnek. Masszázs.
2014. okt. 7. 09:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó : most tisztázzuk. Erotikus masszázst végez ?
2014. okt. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!