Romkocsma nyitása hogy működik? Milyen végzettség kell? Kb mekkora kezdőtőke?
Először is egy nagy kalapács, hogy egy rendes kocsmát rommá verj :D
De most tényleg, mitől ROM?
Egy normál kocsma nyitása hogy működik? Milyen végzettség kell? Kb mekkora kezdőtőke? :D :D :D
Elsőnek:
Kosz, romos épület valahol a Belvárosban, enyhén szólva eklektikus (illetve inkább kaotikus) belső dizájn, sokféle stílus egymás hegyén-hátán, félhomály, 70-es és 80-as évek bútorai és egy halom megrögzött léhűtő (értsd: „hivatásos” egyetemisták) – egy igazán jó romkocsmának ezek a főbb hozzávalói. :-)))
kezdőtőkét romkocsmára nem tudok, de család egyik ismerőse egy pub jellegű kocsmát csinált, külvárosban, és neki olyan 3,5 millió volt a kezdőtőke
romkocsmánál a bérlés az plussz, mert a romkocsmák jórésze turisták által látogatott helyen van, ergo magasabb a bérleti díj
de a berendezésen spórolhatsz, raklappal és más egyéb régi használt dolgokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!