Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ingatlan bérbeadás mint...

Ingatlan bérbeadás mint befektetés?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, egyetemen tanulok. Örököltem kb 5 millió forintot. Arra gondoltam hogy ebből a pénzből lehetne venni egy kis lakást, és azt kiadni mondjuk havi 50 ezer forintért. Ez jó befektetés lenne? 2 év alatt több mint 1 millió profit hasznot termelne.

2014. szept. 6. 01:47
1 2
 11/11 Garazsos Peter ***** válasza:

Jobban jársz, ha veszel két-három garázst, es a bérleti díjból indítasz egy Ltp-t.ha megis pénzre van szükséged időközben, háromból egyet gyorsan el tudsz adni, míg egy lakást ki tudja meddig árulsz.

Ha lejár az Ltp, kb. 3mft -val ki tudod pótolnia a lakás árat.

A hozam is magasabb, es a bérlővel is kisebb agond. Itt olvashatsz a témáról. [link]

2015. jan. 5. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!