Mi a legjövedelmezöbb és aránylag jó vállalkozás faluban?
A biobolt alatt mit értessz? Herbária? Mert én kicsit másra gondolok biobolt alatt mint az elterjedt gyogynovenyes "bioboltok".Azt elhiszem,hogy nem ment.
.. Ne személyeskedj, én falun lakok.
Lehet,nem mondom,hogy ez tuti tipp,de valaki megél belőle.
...és mit szóltok növényvédőszer,vegyszer,vetőmag kereskedelemhez?
Biobolt ba*zus ez az évezred vicce és nem csak a válaszra értem.
Mitől bio a bio?
-Tej esetén előírás, hogy sárga legyen kintről az istálló színe, ha te zöldre fested már nem bio, ha le se fested akkor sem!
-Kert esetén, ha a kert végében levő fa alatti füvet nem kapálod fel, már nem bio a kerted
-Ha adott távolságon belül valaki permetezi a sajátját nem vagy bió, mondok egy példát van 10ha földed, te nem permetezel sehol, de a szomszédok körben igen, akkor marad 1-2ha bio területed, persze, ha külön fizetsz érte átminősítik az egészet "bio"-ra :)
-A műtrágyás tápoldatban történő úszószigetes növénytermesztés, napfény nélkül, kizárólag lámpafénynél = bioterméket ad , ha megfelelsz az előírt festési színnek és a további értelmetlen baromságnak.
Mi a kertünkben az elmúlt 40 évben nem permeteztünk, nem műtrágyáztunk, 1km-es környezetünkben senki sem, viszont a kert végében levő diófa közelében tulipános kert van = Tehát, ha kifizetnénk a rengeteg pénzt a BIO papírért (ez csak egy papírfecni), akkor sem lehetnénk biotermelők! Sőt a kerítésünk színe sem megfelelő, festéket sem látott még soha, de nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!