Házibuli! Milyen engedélyekkel kell rendelkezzek hogy megszervezhessem?
Hallottam hogy be kell jelenteni a rendőrségnél és a tűzoltóságnál ha bulit szervezek! Ez a buli a városhatártól 8 km-re egy házban lenne!
Milyen engedélyekkel kell rendelkezzek hogy megszervezhessem?
Bunkó leszek, megosztom a válaszomat a nyilvánosság előtt! :
Ki az az idegen, aki hozzád menne bulizni és még fizetne is érte?
OHHHH.... Gruppen party :)
4 hölgyike közül 1ik te lennél, a 4 úriember meg a hirdetésetekre jönne, mint fizetős "bulizó". Van benne ráció nem is olyan irdatlan hülyeség az ötleted!
Bár én előbb fizetnék, ha külön szobán kapnám a kényeztetést, nekem nem jön be a dolog. Ennek ellenére tuti lesznek vendégeitek, a lényeg, hogy fizess adót és ne lehessen rád mondani, hogy a másik 3 csajt te szervezted be. Írjatok 1 közös papírt, amin feltüntetitek adatokat, stb. és szerepel, hogy közös az elképzelésetek.
Iskola nem lehet 1,5km-re, de ennek inkább nézzetek utána.
Sok sikert és sok rendes vendéget kívánok nektek!
Hallottam már bunkobbat is! Egészséges a véleménykinyilvánításod! Csináltam közvélemény kutatást és igen kellendő dolog lenne egy ilyen buli! Számomra mind az idegen akinek nem tudom a nevét még az is aki az osztálytársam iskolatársam volt!
Nem a kuncsaftokkal van a gondom hanem hogy nem akarok rendőröket a bulimon! Ezért kell nekem engedély a hatóságoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!