"Munkanélküliek vállalkozóvá válását elősegítő támogatások" pályázat? Olvass tovább.
Szeretném megpályázni a 6 havi minimálbért egyéni vállalkozás keretében.
Tud valaki segíteni ebben?
Mit jelent, hogy legyen anyagi biztosítékom az esetleges szerződésszegés esetére? Erről kell valamit beadni (ezt nem írja)?
Üzleti terv kell hozzá (ezt sem írja)
Szia!
Nem igaz,hogy elsőre mindenkit elutasítanak,mert nekem anno elsőre ment minden..
Munkanélkülibe bementem,ott volt egy hölgy aki kimondottan ezzel foglalkozott,rendes volt segített,elmondta mi,hogy van...
Megcsináltam az üzleti tervet,én itthon,nem volt egy nagy durranás,de ezek szerint láttak benn fantáziát...
Voltam meghallgatáson is ott beszélni kellett a terveimről stb...de ez már nem most volt,hanem 5évvel ezelött,most biztos szigorúbbak..
Én is ezt a 6havit kaptam meg,ami brutto összeg volt és havonta utalták a számlámra...
Nem kellett hozzá semmi anyagi biztosíték,meg nagy összeg a bankszámlán..(igaz volt egy kevés tőkém)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!