Ha veszek egy hőkamerát, majd meghirdetem magam hogy hőfényképet csinálok. Bejöhet az üzlet?
Figyelt kérdés
:D tudom egy hőkamera 300e-től kezdődik, de tegyük fel van rá pénzem.
megvenném tanulmányoznám hogy hogy is működik stb,...
Meghirdetném magam hogy hőfényképet készítek és várnám a hívásokat.
Persze semmi adózás utána :D 15.000/kép lenne az ára
2014. aug. 7. 22:38
1/7 anonim válasza:
Egyrészt elég hülye aki 15 ezret kiad ilyenért. Másrészt az első fénykép után rád szállna a NAV.
2/7 A kérdező kommentje:
20.000 ért csinálják amúgy...
2014. aug. 7. 22:39
3/7 Koplárovics Béci válasza:
A hőtérképnek nincs értéke energetikai tanúsítvány nélkül (azaz amiben igazolják a műszer hitelességét és megadják a besorolást).
4/7 anonim válasza:
Szerintem magánember nem fog erre 15e Ft-okat kihajigálni.
5/7 anonim válasza:
energetikai tanúsítvánnyal nem volt 20 :) asszem 5-8e a kép de magában nem ér semmit
6/7 anonim válasza:
Nálunk 750 ezer a legolcsóbb, de van 4 millió forintos is, de egyik sem alkalmas ilyen feladatra.
Hogyan gondolod az adózást megkerülni? Nincs ember, aki ne kérne számlát erről. S mint írták a kép önmagában semmi. Hitelesített eszköz kell, több egyéb feltételnek is meg kell felelni.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok: Van olyan cég, aki rendszeresen átadja az adóhivatalnak a vásárlók nevét. Persze nem hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!