Mit kell tennem, ha azt szeretném hogy sárga csekkel fizesse ki a számlámat az ügyfelem?
100 ügyfélnél már megéri. Sajnos nem tudok árat mondani, mert ez már nem az én munkaköröm.Esetleg a posta honlapján a vállalkozói ügyfelekkel foglalkozó emberkét keresd, ott biztos van telefon.
Gondolom, azt tudod, hogy ennek díja van.Amit vagy áthárítasz az ügyfélre vagy lenyeled, de ezt te tudod.
Kell gyártatnod sárga csekket. Ennyi a teendőd.
A csekket kézi kitöltésre, és kézi feldolgozásra fogják legyártani, ez számodra a "legegyszerűbb", viszont a feldolgozási költségei ennek kicsit magasabbak. (Kb. 150-250 Ft)
A csekket a bankod és a posta is legyártja (de sok maszek szolgáltatói is gyárt. Nekem véleményem szerint a posta gyártja a legolcsóbban. Én százas kötegekben szoktam rendelni, kb. 20,- Ft egy darab csekk.
A feldolgozás során az összeget jóváírják a számládon, majd a csekk "postán maradó" részét kapod meg levélben, szkennelve-nyomtatva. Tehát így tudod azonosítani a befizetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!