Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Árukészletet hol lehet a...

Árukészletet hol lehet a leggyorsabban eladni?

Figyelt kérdés
Családi okok miatt felszámolom üzletemet. Játékokat árulok és szeretnék minél előbb túladni a készleten. Hol érdemes meghirdetni? Esetleg valami üzleti oldalt tud valaki, ahol ilyesmiket lehet hirdetni?
2014. aug. 4. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát beszerzési ár alatt adnád? Ha igen mennyivel?

Számlával vagy anélkül (tudom, hogy elvileg csak azzal lehetne, de ki tudja te mire gondoltál)?

Milyen típusú játékok vannak benne és BESZERZÉSI áron kb mekkora érték (volt)?

Ne érts félre, engem nem valószínű, hogy érdekel, de lehet, hogy másokat igen. Amúgy pl akár vaterán is eladhatod.

Én más típusú árut szoktam venni, ott ha számla nélkül jön akkor kb a nagyker nettó beszerzési ár feléért (bolti ár 20-30%-áért) veszem a legjobbakat.

2014. aug. 4. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Az árukészlet értéke bruttó beszerzési áron 1,2 MFt. Természetesen számlával adom. A készletért bruttó 850 ezer forintot szeretnék kérni, ez a beszerzési ár kb. 30%-a.

2014. aug. 4. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
A készlet javarészben minőségi játékokból áll (lego, nerf, playmobil, fisher price, thinkfun...). Ami nem minőségi annak is szép a csomagolása, nem kopott.
2014. aug. 4. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Teljes árukészletet egyben, vagy lehet vásárolni pár darabot is?

2014. aug. 4. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Akár pár darabonként is eladó.
2014. aug. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!