Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz, hogy az ember...

Mi kell ahhoz, hogy az ember egy McDonald's éttermet nyisson?

Figyelt kérdés
Mik a feltételek,kb. mennyi pénzt kell befektetni,stb?Válaszokat előre is köszönöm.

2014. aug. 3. 04:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom 20 vagy 25 millió a franchise.

Aztán ugye utána jöhet a többi.

Plusz a Meki népesség után adja, tehát 20 ezer főként, de forgalmasabb helyeken 50 ezer.

Ezért nem látsz kisebb városokban, mert a tutira mennek, h pörögjön a bolt.

De ez nem 100%, egy vállalkozó ismerősöm mondta, aki akart nyitni.

2014. aug. 3. 05:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Régebben a legtöbb "privát" mekit az McDonalds középvezetőinek a barátai vitték. A rendszer részletes ismerete nélkül esélytelen volt a boltból hasznot kivenni
2014. aug. 3. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
szerintem kb rendszerváltáskor volt elég 20 millió egy meki megnyitása... ma egy kisbolt kerül ennyibe
2014. aug. 3. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Én a 20 milliót az engedélyre mondtam.

Az, h telek vagy helyiségbérlés, berendezés, konyha felszerelés stb az külön megy, de írtam is.

2014. aug. 3. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:

én fizetek 25 milliót a francisére, te fizetsz 25-öt az épületért, plusz aki a telket biztosítja. 3 tulaj lesz akkor.

De én inkább KFC-t nyitnék!

2014. aug. 3. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Azt meg főleg nem.fogsz, mert nem eladó a franchise.
2014. aug. 3. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
sok pénz és jó kapcsolatok. Nem 20 - 25 millió. szerintem több kell.
2014. szept. 3. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a franchisenál a McDonald adja a helyet és felszerelést, neked a franchise rendszert kell megvenni. , ami sokkal több mint 25 millió. Szerintem 300 millió.
2014. szept. 3. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem olvass utána, hogy 1 franchise rendszer hogy működik, és abból ki tudod számolni hogy mennyi is lehet .
2014. szept. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!