Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet belőlem plasztika...

Hogyan lehet belőlem plasztikai sebész? Milyen iskolát válasszak szerintetek, amivel sok pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

Befejeztem a gimnáziumot!

Van egy felsőfokú német nyelvvizsgám és egy alapfokú angol! Matek érettségi 5-ös magyar 4-es! Választott Kémia 5-ös!

Bizonyítványom szinte mindenhol 5-ös!

Kivéve történelem, földrajz! Ebből a tantárgyból 3-as vagyok!

A kérdésem az lenne, hogy milyen egyetemet, főiskolát, vagy milyen felsőbbfokú intézményt válasszak, amivel sokat lehet keresni, és karriert lehet belőle indítani rövid időn belül!!!!

Plasztikai sebészre gondoltam! Ez jó ötlet?

Kicsit elrettent a gondolat a vágásoktól, de úgy érzem hogy bele jönnék és megszoknám!

Bármi hasonló ötletetek van írjatok!

(lehetőleg férfinak) ...ezt elfelejtettem mondani:)

2010. jan. 5. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

A plasztikai sebész jó szakma. Egyre több a hülye nő, aki nem elégedett a testével és bármi pénzt rááldozna, hogy nagyobb legyen a melle vagy kisebb a segge.

De minden orvosi pályához orvosi egyetem kell. Utána szakosodsz.

2010. jan. 5. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de orvosira azért jó lenne közel kitűnő évvégi és érettségi bizonyítványokkal és biosz és kémia/fizika EMELT szinttel jelentkezni, mert ott egyes tárgyak önmagukban keményebbek, mint az egész gimis tananyag összében...

Ez tart 6 évig, azután még 3 év, hogy sebész legyél, azután még 2-3 év, hogy plasztikai sebész legyél, azután pedig még kell néhány év, hogy praxisod legyen. Lehet, hogy más szakmával gyorsabban meggazdagodnál.

2010. jan. 5. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Orvosira sem kell kitűnő...még engem is felvettek vna a matek 2es érettségimmel,nem úgy számítják a pontokat.Ha rövid időn belül akarsz befutni akkor biztos nem a plasztikai sebész szakmát ajánlanám(az legalább 15év tanulás még),esetleg gondolkozhatsz vmi másban ami érdekel(és piacképes-nagyon vigyázz a választásra,kérdezz meg több embert,mert az egyetemeknek nem lehet hinni,azok csak hallgatókat akarnak fogni),pl csinálhatsz alapdiplomát rá egy mestert esetleg arra phd-t.De a márnök szakma is menő manapság,hiány van belőle és jól fizetik-én vmi ilyesmiben gondolkodnék.
2010. jan. 5. 22:13
 4/5 anonim válasza:
Az igen jó, kereshetsz is vele rendesen, de te hamar akarsz, és azzal nem fogsz, ahogy előttem si írták: 6 év orvosi, sebész, és azon belül plasztika, plusz nire saját praxisod lehet... minimum 10-12 év mire befutsz. doki lehetnél, vagy jogász
2010. jan. 5. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Az orvosi mindenképpen jó választás : külföldön nagyon jól kereshetsz vele!

A nőgyógyász, szülész is jól keres!!!

A plasztikai sebésszel az a baj, hogy ebből elég 2-3 menő, minden nő azokhoz megy, a többieknek nem sok marad...

Szülészre, nőgyógyászra viszont mindig szükség van. :D

Azért az orvosi hivatáshoz mindenképpen szükséges az elhivatottság, másképp nem bírod ki a nehézségeket!

(Ha már most viszolyogsz a vértől, akkor bele se kezdj!)

2010. jan. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!