Érdemes manapság hagyományos boltot nyitni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, egy üzlethelyiséggel rendelkező boltot, félve attól hogy a jövőben mindent az interneten a webshopokból fognak rendelni az emberek. Már bármit meg lehet rendelni az interneten, sőt a teszkóból is lehet házhozszállítást kérni Angliában.2014. jún. 26. 14:09
1/3 anonim válasza:
"sőt a teszkóból is lehet házhozszállítást kérni Angliában"
Magyarországon is létezik ilyen. :D
2/3 anonim válasza:
Attól függ mit árulsz, ha napi használtra cikkeket, akkor érdemes, de ha nem akkor is lehet kombinálni a kettőt, a boltod mellett minimális költséggel fenntarthatsz egy webáruházat is és akkor több emberhez eljutsz.
Vannak aki soha nem fognak neten rendelni.
3/3 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket az ember nem szívesen rendelne netről, pl cipő, fürdőruha, hús, zöldség, gyümölc. A mindennapos élelmiszereket pl nincs időd kivárni, hogy kiszállítsák, nekem pl ma vennem kell egy csomag virslit a borsófőzihez, nem fogom kiszállíttatni a teszkóval. A Harmadik dolog meg az, hogy nem ülök otthon, csak hogy örökké valamilyen futárra várjak, szerencsére nem vagyok rokkant, se lusta, úgyhogy végzem a dolgom reggeltől estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!