Pár nap múlva nyitom meg kicsi ruhás üzletemet, alanyi adómentes vagyok KATA és a pénztárgépnél a nyitó készpénzt hova vezessem fel?
09:52
Ezen kérdések után pedig biztosan kellene!
Köszi a válaszokat.Első válaszadó,nagyon humoros vagy.10éve mentem ki külföldre dolgozni előtte aktív kereskedő voltam,és igen...elfelejtettem sok mindent és sok minden változott is.De majd belerázódom.Könyvelőm van akárhányan is mondják hogy nem kell.
Tudom hogy meg lehet kérdezni a könyvelőt ,de nem akarok minden apró cseprő gondolattal őt zargatni van elég dolga...a másik meg mindek van ez az oldal hanem arra hogy kérdéseket tegyek fel amire vagy kapok vagy nem választ!
Szép napot!!
Bocsánat viccnek szántam, nem gondoltam, hogy így felszívod magad, de szerintem a könyvelő éppen arra való, amitől Te meg akarod óvni... hogy "buta" kérdésekre válaszoljon, mert az igazán aktuálisan helyes választ csak egy jó könyvelő tudja neked megadni.
Ha jól menő céget akarsz, az a titka, hogy válassz egy jó! könyvelőt, és ne hallgass senki másra!!
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!