Érzem, hogy karnyújtásnyira a markomban a világ, de hogyan szerezzek mecénásokat?
Elképesztően különleges ötleteim vannak designer egyetemi tanulmanyaimon keresztul, de ott nincs meg a megfelelo technologiai hatter arra, hogy elkeszitsem a targyaimat.
Szuksegem lenne vakuumszivasra nagy meretben, ehhez anyagra, kesobb uveg formara olvasztasra szinten nagy meretben, edzesre a targyaim burkaihoz, de igyis naprol napra elek, nincsenek hozza szaz, vagy partizezreim, pedig ha a targyak elkeszulnenek, a megfelelo celzonaba akar kulfoldre (japan, emiratusok) beusztatva, utolag befektetoknek bemutatva mar millios nagysagrendekben gondolkozhatnek, de ehhez az elso prototipusokat eloben, bemutathatoan el kellene keszitenem.
Mondom, nem igenyel komoly eroforrasokat. Olyan 150 bol mar meglenne egy ilyen targy vaza, de egy olyan cegnel akik ezzel foglalkoznak, a hulladekba is beferne szerintem ha segitek par dologban.
Hogyan gyujtsek mecenas cegeket akik segitenek a prototipusaim elkesziteseben?
ja te vagy az a múltkori csóka aki előadta, hogy olyan cuccokat tudna csinálni amiért milliókat adnak?
amúgy menj el dolgozni, pár hónap alatt összeszeded azt a 150k-t.
Remelem aterezheto a helyzetem, kepekkel nem akarom illusztralni. Persze a hozza tartozo hanyag eleganciaval tortenik mindez.
De ennek ellenere jok az egyetemi teljesitmenyeim, de latvanytervekbol nem fogok megelni. Igyis kidolgozom a belem h a sajat eletterem elkeszuljon.
Ja jo otlet, addig hol lakom? Havi 50 ks alberletben plusz kaja?
Nem igy megy ez. A targyak elkeszitesehez ido is kell es nyugodt kornyezet, azoknak a burka csak reszletkerdes, az lesz a lenyeg ami az uveg alatt van.... Ahhoz pedig mernoki precizsegu munka kell amit nem tudom meg en se, hogy ebben a katyvaszban hogyan fogok veghezvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!