Jogutódlás, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Ha egy adott cég már jogutódlással átvette a kocsmámat, én azt mondják már nem tudom tőle egy újabb vállakozással azt visszavenni, vagyis nincs jogutódlás egy cégen belül kétszer? Igaz ez? Kérlek segítsetek vagy legalább abban hogy ki tudna nekem ebben tutira segíteni.2014. máj. 27. 10:16
2/2 A kérdező kommentje:
Azt mondta szerintem jogosan ,hogy az önkormányzat tudja,de ott egy fiatal csajszi csinálja ezt és ez lenne az ilyen első "ügye"..pedig most is olvasom hogy csak egy jogutódlással kapcsolatos papírt kell kitölteni,nos remélem holnap ezt elhiszi nekem és megtudjuk csinálni,hogy mihamarabb minél kisebb költséggel kitudjam nyitni a helyet :)
2014. máj. 27. 12:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!