Milyen törvények szabályozzák a pálinkafőző indítását, üzemeltetését eladás céljára?
Figyelt kérdés
Akarok a szilvás kertet készíteni és pálinkát főzni belőle. Mennyi korlátozzák a törvények az indítását?2014. máj. 26. 09:17
1/1 gabrincs válasza:
Szia!
Szeszfőzdét akarsz indítani?
Nagyobb fába nem is vághatnád a fejszédet.
Rengeteg utánna járás baromi sok munka van vele mire be tudod indítani. Lebeszéllek erről, ahogy értem csak most akarsz szilvást telepíteni. Ha majd lesz annyi gyümölcs, hogy pálinkát főzz belőle akkor van egyszerűbb módja is annak, hogy legálisan értékesítsd a páleszt.
Nem kell hozzá szeszfőzdét indítani.
Ha van konkrét kérdésed szívesen segítek akár privátban is, én ugyanis végig jártam ezt az utat amivel ez jár, és azt mondom egyszerűbb venni egy eladó főzdét ha van aközelben, mivel az már minden szükséges engedélyel rendelkezik.
Keress ha bármi kérdésed van.
Üdv:G!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!