Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tudja vki, hogy nagyjából mik...

Tudja vki, hogy nagyjából mik az ÁNTSZ követelmények?

Figyelt kérdés

Vettem egy lángossütőt, berendezés nélkül. Tehát be kell rendeznem. Az év elején majd megyek az ÁNTSZ-hez, hogy pontosan mit és hogyan kellene, de addig is szeretném magamnak egy költségvetést készíteni, hogy kb. mire számíthatok...

Pl. kötelező a szaggatóasztalnak rozsdamentes acélnak lennie, vagy elég, ha nem recés konyhai munkalap?

A mosogatónak echte iparinak kell lennie, vagy vehetek sima rozsdamenteset, amit ytong téglákkal építenék föl, azt pedig lecsempézném?

2009. dec. 30. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj be az ANTSZ-hez és kérd el a "minámál követelményeket"

Minimális négyzetméter, öltöző, egyéb helységek, és a személyi feltételek,..tisztitő szerek,...

Hasonló működő üzletbe is célszerű elmenni.

2009. dec. 30. 12:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, menni fogok, csak kíváncsi voltam, hátha tud mondani valaki vmit. De az az üzlethelyiség, amit megvettem, eddig is lángossütőként működött, tehát tényleg csak be kell rendezni...
2009. dec. 30. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Boríték a zsebbe, másképp minden szarért hetente fognak bszogatni!
2010. jan. 2. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Párom boltjánál abba belekötöttek hogy hiányos a fuga apadlóban, az ÁNTSZ épülete meg hót retkes meg összevissza van repedezve a padló..

Tscoba melózoka rosdamentes hűtő tiszta rozsda elől, a kutyát nem zavarja amikor jön az ellenörzés..

2010. jan. 2. 23:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Pffff.... Kösz. :(
2010. jan. 3. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mondta egyik ismerősöm, aki vállalkozó, hogy mindenképpen kell pénzt adnod. Ennyi. Akárhogy próbálsz megfelelni, fizetned kell! Nagy szerencse kell ahhoz, hogy olyat fogjál ki, aki normális.
2010. jan. 5. 15:43
 7/7 Kartsy71 válasza:

Sziasztok! Eltelt pár év azóta. A kérdés változatlan... - most meg én vettem egy "falatozót" :-)

Illetve lenne még egy kérdésem: Hogy alakult a lángossütőd?

2016. máj. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!