Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan képezhetném magam...

Hogyan képezhetném magam autodidakta módon vállalkozóvá?

Figyelt kérdés

Tudom, a vállalkozói léthez elsősorban rátermettség és elhivatottság szükséges, de nyilván érdemes némi szakirodalmat is olvasni. Milyen közgazdasági, gazdálkodás-menedzsmentről szóló műveket, akár egyetemi jegyzeteket ajánlotok, amelyek jól jöhetnek? A neten sok dolognak utánanéztem, pl. a jogszabályoknak. Tudtok-e esetleg olyan oldalt, ahol az ideillő törvények összefoglaltan megtalálhatóak?

Angol szakos bölcsész-tanári végzettségem lesz, de a tanárkodás mellett a vonz a vállalkozások világa is, illetve konkrét ötleteim is vannak.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 18. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Van pénzed/Nincs pénzed?

Ha van, akkor lehetsz vállalkozó, ha nincs, akkor nem.

2014. máj. 18. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A vállalkozáshoz vállalkozói gondolkodás szükséges, ezt már alkalmazottként elkezdheted gyakorolni.

Egyetemek gazdaságtudományi karának, felvehető tárgyai között megtalálhatod a hivatalos tankönyvek címeit is, általában az adott egyetem honlapján.

Aztán néhány jogszabály:

[link]

2014. máj. 19. 19:19
 3/3 Gábor t ***** válasza:

Hátradőlsz, "élvezed az életet" alkalmazott vagy.

Ha kihívást akarsz, küzdeni akarsz, mikor egy nap nem 24, inkább 36 óra kellene hogy legyen, és ez boldoggá tesz, vállalkozó vagy.

2014. máj. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!