Hogyan képezhetném magam autodidakta módon vállalkozóvá?
Tudom, a vállalkozói léthez elsősorban rátermettség és elhivatottság szükséges, de nyilván érdemes némi szakirodalmat is olvasni. Milyen közgazdasági, gazdálkodás-menedzsmentről szóló műveket, akár egyetemi jegyzeteket ajánlotok, amelyek jól jöhetnek? A neten sok dolognak utánanéztem, pl. a jogszabályoknak. Tudtok-e esetleg olyan oldalt, ahol az ideillő törvények összefoglaltan megtalálhatóak?
Angol szakos bölcsész-tanári végzettségem lesz, de a tanárkodás mellett a vonz a vállalkozások világa is, illetve konkrét ötleteim is vannak.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Van pénzed/Nincs pénzed?
Ha van, akkor lehetsz vállalkozó, ha nincs, akkor nem.
A vállalkozáshoz vállalkozói gondolkodás szükséges, ezt már alkalmazottként elkezdheted gyakorolni.
Egyetemek gazdaságtudományi karának, felvehető tárgyai között megtalálhatod a hivatalos tankönyvek címeit is, általában az adott egyetem honlapján.
Aztán néhány jogszabály:
Hátradőlsz, "élvezed az életet" alkalmazott vagy.
Ha kihívást akarsz, küzdeni akarsz, mikor egy nap nem 24, inkább 36 óra kellene hogy legyen, és ez boldoggá tesz, vállalkozó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!