Jövedelmező az állattartás M. o-on?
Figyelt kérdés
Gondolkozunk abban, hogy állattartással foglalkoznánk. Haszonállat (disznó pl) tartásával. Jövedelmező? Milyen lehetőségek vannak? Meg lehet belőle élni?2014. máj. 15. 09:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem manapság semmi sem igazán jövedelmező Magyarországon,így az állat tartás is közte van.
Szerintem maximum akkor tudnál belőle megélni ha több száz disznót tartanál. Tehát eleve ott kezdődik,hogy rengeteget kell bele fektetni,és mi van akkor ha betegek lesznek,akkor muszáj az állat orvos,gyógyszerek,ez mind nem két fillér. Az állatnak muszáj enni adni is mert ha nem megdöglik,őt nem érdekli,hogy neked nincs élelemre valód,csak az érdekli,hogy éhes. Valamint nem biztos,hogy olyan áron eltudod adni a húsukat,ho
2/3 anonim válasza:
*hogy az megérje,sőt lehet el sem tudod adni!Szóval nagyon át kell ezt gondolni,de én nem fognék állattartásba az biztos!
( Bocsánat véletlenül küldtem el hamarabb!)
3/3 akosakiraly válasza:
Minnél több lábon állsz annál jobb. Meglehet, csak okosan meg jól kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!