Webáruház tulajdonosok, szerintetek több vagy kevesebb beszállító a jobb?
Webáruház indításában gondolkodom, és ezzel kapcsolatban szeretnék olyanoktól kérdezni, akiknek már van webáruházzal tapasztalatuk. Tehát, szerintetek mi a jobb: egy nagy beszállítótól megrendelni a termékeket, vagy több kisebbtől? Ha több kisebbtől rendelnék, nem lenne olyan széles a választék, de ha a nagytól rendelnék, akkor nem tudom, mennyire jó ötlet, vagy kockázatos-e ilyen esetben az "egy lábon állás", tehát hogy csak egy szállítóra vagyok utalva.
Ti mit gondoltok erről? Köszönöm a válaszokat!
Nem feltétlen. Szerinted ezzel a kicsik nem kalkulálnak? Szinte mindenhol variálnak az árakkal. Ha egy adott terméket valaki nagyon olcsón ad, akkor az esetünkben említett azt meg sem próbálja olcsón adni. Ad mást. AMivel vonzza a tekinteteket. Jó reklámnak stb.
Szinte mindenhol vannak termékek amik ott a legolcsóbbak.
Én nem foglalkozok valami sokféle termékkel, inkább párral, de azokat a legjobb helyről szerzem be, és a szakértőjük vagyok.
Szerintem így a tuti. Kevés időt ölel fel, és arányaiban nézve sokat hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!