Állateledel vagy kisállatboltot szeretnék nyitni. Milyen engedélyek kellenek hozzá?
1km nem nagy cucc. Bringával kb 5 perc ha nem sietek.
Gyalog se para, főleg ha kutyás az ember, akkor pont belefér a sétába.
Pénzből nagyon sok kell.
Kicsit nyálazzad körbe még a dolgokat és komolyodj meg hozzá!
erre mondtam, hogy komolyodj.
ezerszer leírtuk, hogy ezeket szakemberektől kell kérdezni, nem egy fórumon. ettől (is) komolytalan a kérdésed.
plusz ha majd 3-4 év múlva kezdesz bele, akkor szerinted mit érsz most egy tanácsadással? Addig még 30x fognak változni a szabályok.
Mennyi pénzt akarsz amúgy összegyűjteni 3-4 év alatt?
A kérdésed alapján 12-nek tippeltelek, tévedtem!
"Szóval terv már van csak azt szeretném tudni hogy"...---tehát ezek szerint nincsen terved. A nyitok egy boltot és gazdag leszek az NEM terv!
Kamu jól írta komolyodnod kell még elég sokat, első olvasatra azt hittem elírtad a távolságot "1 km". 10 km esetén azt mondanám talán, 100 km-nél pedig, hogy vágj bele. Viszont 1 km az vicc kategória, jót is nevettem rajta :)
500m-es körzetedben mekkora piacod lenne, lenne igény a portékádra? Szerinted 1 km távolság a mai világban? Még a buszra is többet kell gyalogolnom!
"1 km-re van szóval biztos lenne forgalmam"---mitől vagy benne biztos? Igényfelmérést végeztél? Közvélemény kutatást? Gondolom azt sem tudod ezek mi fán teremnek, tanácsolom neked áldozz rá 1 hetet és lessed meg a leendő konkurenciádhoz hány vásárló megy be 1 hét alatt, hozzád értelemszerűen kevesebb fog. Légy optimista és felezd meg ezt a számot! Talán ez a legolcsóbb felmérés amit elvégezhetsz. Sok ész sem kell hozzá, menni fog, ne add fel!
Szóval legyen piackutatásod és csináljál tervet! A jogszabályok változásait pedig senki nem fogja tudni neked 4 évre előre megjósolni. DE! ha hiszel a jövendölésben keress fel egy tenyérjóst :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!