Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi pénzt kérlyek egy...

Mennyi pénzt kérlyek egy lábazati fal vakolásáért? Többi lent

Figyelt kérdés
Végzős Kőműves vagyok, és egy ismerősöm felkért 50m hosszú,50 cm magas lábazati fal vakolására. Mennyi pénzt kérhetek el ezért a munkáért?

2014. ápr. 23. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Számold ki mennyi anyag kell hozzá, és kb. még egyszer annyi munkadíjban.
2014. ápr. 23. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Árajánlat szerint: 60% Anyag, és 40% a munkadíj!MJ: "kérlyek" helyesen kérjek! Ha látsz olyat, hogy piros vonallal aláhúzva akkor javíts! Ha szakmailag is ennyire jó vagy,mint helyesírásban...
2014. ápr. 23. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
Nem az a kérdés, hogy te mennyit kérj, hanem az, hogy a vevő mennyit hajlandó rááldozni.
2014. ápr. 24. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazán sajnálom, h elírtam egy betűt, és felettébb boldoggá tesz, h ezzel lehetőséget adtam neked, egy frappáns és egyben megalázó válasz adására.
2014. máj. 5. 01:15
 5/5 A kérdező kommentje:
elírtam*
2014. máj. 5. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!