Szerintetek horgolásból meglehet élni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kisebb vállalkozásba fogni, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, s a kézműves dolgok érdekelnek igazán.2014. ápr. 13. 19:26
1/5 anonim 

válasza:

Nem. HA minőségi fonalból akarsz dolgozni, az sem olcsó, és a valódi, minőségi kézimunka árát nagyon kevesen tudják megfizetni. LEhet persze gagyit adni olcsón, de nem érdemes.
2/5 anonim 

válasza:

Elsőre azt olvastam,hogy"horkolásból" :D
Am szerintem nem.
Pont a miatt amit az első válaszoló is írt.
A minőségi munkához minőségi alapanyag is kell.Az meg drága.Itthon meg most épp senkinek nincs pénze,mert"válság van".Ha meg olcsón adsz gagyit akkor meg azért nem vesz tőled senki semmit,mert viszont a gagyi sem kell senkinek.Elnyomnának a nagyobb cégek.
3/5 anonim 

válasza:

Keresetkiegészítésnek jó, de csak erre alapozni nem szabad, pont azért, amit az elsők írtak. Ha nincs a háztartásban még egy keresőképes személy, akkor nagyon rizikós. Plusz az elején nagyon lassan indul be az üzlet még akkor is, ha kiváló vagy. (És rengeteg az adó. Talán több, mint a bevétel.) Emellett tudni kell, hol érdemes megjelenni (kézműves kiállítások), milyen stílusban érdemes alkotni, mit, mire van vevő... Talán ha saját készítésű fonalból horgolnál egyedi dolgokat, azt jobban megfizetik, de ez Magyarország. Mindenki csóró, ott spórol, ahol tud, aki meg megengedheti magának, az külföldről rendel, elvégre azt is megengedheti. (És néha olcsóbb.)
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem se. Kizárólag hobbi, és meglepni családtagot. Persze aki szereti a kötött és horgolt ruhákat.
5/5 anonim 

válasza:

Mostanság divatos sálakat készítettem. Kíváncsiságból, mennyi időbe van az elkészítése.
Hát amit kérnék érte, sikítanának, meg se néznék... :(
Tuti éhenhalás ha erre alapoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!