Én is felszeretném tenni a kérdést, hogy házisütődéhez milyen engedélyek szükségesek és milyen helyet kell kialakítani ahhoz, hogy az engeldélyeket megkapjam a házisütemények otthoni készítéséhez?
Felteheted. :) HACCP tanulmányozd át és egy cukrász végzettség sem ártana. Szépek a Net-es legendák a kismama elkezdett sütit sütni és mára cukrászda hálózata van.
A történetből kimarad a cukrász végzettség vagy segítő és a vállalkozási ismeretek tudása pedig ezek nélkül oltári nagy szerencse kell hozzá 1000 emberből 1-nek sikerül. Tudom Te vagy az az egy. :)
A történet ott bonyolódik ha a sütit el akarod adni számlát vagy nyugtát kell adnod, na most egyéni vállalkozással tudsz bizonylatot kiállítani, de nem gyárthatsz sütit csak ha van végzettséged. Bár őstermelőként ha sütitermő fát ültetsz lehet csinálni. :)
Ha van végzettséged tisztába vagy a HACCP-vel tehát tudod hogyan kell szabályszerűen sütit előállítani. Végeredményben hiányzik Neked egy romlott tojás miatti ételmérgezés okozta bonyodalom?
Töltsd le innen a cukrász üzemi kritériumokat:
Cukrászda (helyben készített termékekkel)
vagy
Cukrászüzem
És nem árt ha van cukrász, vagy vendéglátó üzletvezető végzettsége annak, akire a gazdálkodást bízod, mert anélkül könnyen lesz bukórepülő a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!