Szerintetek melyek azok a vállalkozások amik most igazán mennek? És melyik városban vannak ezek? Én majd ha betöltöm a 18 szeretnék egyet nyitni csak nem tudom még hogy mit, ezért kérdezlek benneteket hogy tudtok e segíteni nekem?
Értem.
közgép az milyen mik tartoznak ebbe a fogalomba?
Először nőj fel ez nem így működik, hogy na én akarok egyet nézzük mi a biztos, mert nincs biztos.
- Kell egy kezdeti tőke, ami nem kevés -> kell egy jó ötlet lehetőleg a piacnak egy olyan szegmensére szabva, amiből még nincs telítettség/sok konkurencia tehát a legésszerűbb egy piaci rés megcélozása bár ehhez rengeteg idő kell , hogy felderítsd ha meg már olyan szegmentum felé nyitsz, ami ki van szolgálva akkor is tudj valami újat felhozni, egy plusz kreatív terméket vagy szolgáltatást, ami eddig még nem volt -> piackutatás elvégzése a potenciális vásárlókon, hogy biztos lenne-e kereslet a te termékedre -> üzleti terv alapos kidolgozása a 7P -nek megfelelően pl: termék,szolgáltatás meghatározása, tulajdonságai, marketingkommunikáció,árpolitika,fizikai környezet ecetera... a megvalósításról már nem is beszélve ráadásul azzal is számolnod kell, hogy egy ideig kifele áramlik a tőkéd befelé nem fog az, hogy a vállalkozás még profitot is termeljen nem 1-2 hónap lesz.
Addig is ha neked tényleg ehhez van kedved inkább ötletelj te magad, hogy mihez lenne kedved, lehetőséged, milyen kapcsolataid vannak vagy lehetnek, mi újat tudsz te nyújtani a piacon és miért lennél te értékes a vevőknek, miért érné meg nekik, hogy nálad költsék a pénzüket. Ezenkívül olvasgass marketinggel kapcsolatos könyveket (pl: Philip Kotler, Wolf Gábor)Rengeteg múlik a tálaláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!