Milyen üzletet?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, segítséget szeretnék tőletek kérni hogy ti milyen üzletet nyitnátok egy 30 ezer fős kis város belvárosában, hozzá jutottam egy üzlethelyiséghez kiadni / eladni nem szeretném mindenféleképpen én szeretnék nyitni valamit és ebből profitálni ( tőkém van hozzá ), viszont jelenleg kilátástalan vagyok és nincs ötletem mivel a belvárosban már van :
- 100 Forintos bolt
- GoodsMarket
- 3 Szoláriumstudió
- 2 Szépségszalon ( Fodrász stb . )
- Barkácsbolt
- Számítógépes bolt ( Javítás, értékesítés stb. )
- Virág üzlet
- Kínai
- Kávézó
- Étterem
- Műszaki cikkes
- Dohány bolt
- Vegyesbolt
A közelben ( 3km-es ) szakaszon belül kb. ennyi mindenre emlékszem, ha bármiféle ötletetek van azt szívesen veszem és köszönöm szépen .
2014. márc. 21. 00:36
1/2 anonim válasza:
Mindenkinek azzal kell foglalkoznia, amiben kicsit is jártas már. Én pl hiába akarnék borszaküzletet nyitni, ha nem szeretem a borokat.
2/2 anonim válasza:
Kozmetikum, fodraszat. Vagy egy nappali bulizos hely. Abbol sok a bevetel de viszont h megkabd az engedelyt kell hozza toke. Es az viszont nem igaz h azzal foglalkozz amit szeretsz vagy tudsz. Hiaba foglalkozol egy olyan uzlettel amit te is szerwtsz te is tudod csinalni ha a beveteled a nullat kapizsgalja. Azert tanuljak az emberek a szakmajukat h dolgozhassanak a szerencsesebbek pedig munkat adjanak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!