Üzletem a csőd szélén. Mit tehetek?
Saját üzlethelyiség és saját parkoló is van csak sajnos jött a városba két nagyker és teljesen tönkre tesznek. Ja autósboltról van szó.
Van mellé egy gépműhely is de egyáltalán nincs rá munka.
Ki mit lépne meg hogy átvészelje a csődöt, vagy milyen profilra váltana?
Hány alkalmazottad van? Nem lehetne azokon spórolni valahogy? Kevesebbet alkalmazni, esetleg pályakezdőt felvenni (50%-kal kevesebb járulékok miatt)? Egyéb kiadásokból farigcsálni? Marketingelni kicsit, persze olcsón? Leszerződni állandó ügyfelekkel, ilyesmik jutnak eszembe első körben.
Ha megtisztelsz a bizalmaddal, gondolkodhatunk együtt, akár privátban.
marketing,marketing ,marketing!
Vegyél példát a teleshopról,kínai 500ft-os terméket "felhigholnak",5000ft/db-ba eladják..<--bő példa,az a pici fali lámpa amit 7990ft/2db-ba eladnak.
Marketing az egész lelke...
Ajánlom a MarketingCommando-t,azon belül Wolf Gábort!
Nekem ő személyesen segített,mivel felkerestem,viszont nagyon sok oktató videója ,és "elmélkedő,filózós" videója is van amik kb mindent tartalmaznak,sőt 2490ft-ért nagyon jó kis könyve is van...
Legvégső esetben arculatváltás szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!