Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudok ismerkedni egyéni...

Hol tudok ismerkedni egyéni vállalkozókkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék 4-5 éven belül vállalkozást indítani egy adott területen.

Szoktam hallgatni személyiség fejlesztő hanganyagokat, és ebben javasolják, hogy vegyem magam körül olyan emberek amilyenné válni szeretnék.

Szívesen segítenék, bármiben.

Vagy esetleg tudtok olyan könyveket amikből ezt a célomat elérhetem?

2014. márc. 2. 13:35
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Először is meg kell határoznod magadnak

Milyen terület érdekel? ( ahol vállalkozást nyitnál)

Milyen emberré szeretnél válni?

2014. márc. 2. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Műszaki területen szeretnék vállalkozást. Egészen pontosan fémforgácsolással szeretnék foglalkozni. Eszterga és marógép használatával. Elsőnek hagyományos gépekkel. Utána CNC-vezérelt gépekkel.

Azt szeretném, ha az embereknek az lenne a véleménye rólam, hogy megbízható ember vagyok, aki megdolgozik a pénzért.

Nem járnék milliós kocsival, és nem mutatnám a környezetem felé, hogy milyen vagyonnal rendelkezem. A bevételem nagy részét vissza forgatnám a cégbe.

2014. márc. 2. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Van még egy terület amivel szívesen foglalkoznék.

Ez az internetes online áruház.

2014. márc. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!