Milyen jellegű üzletet nyitnátok Dunaújvárosban vagy a környékén?
éjjel-nappali vegyesbolt,olyan ahol minden kapható. Itt nagyobb áron eltudod adni a dolgokat. Én néha 8-9 után érek haza, de még elmennék nasiért, cigiért, sörért, pékáruért, óvszerért :) vagy mert elfogyott az erős pista :D szerintem ehhez elég a 14 nm.
Másik ötletem egy hambis-sültkrumplis egyszerű de finom kajás hely lenne. Nem lenne muszáj bonyolult szendvicseket árulnod de legyen különleges. Éhes embernek, gyorsan, sok kalória pl sült szalonnás mustáros bagett. Legyen 4 féle kaja, de olyan ami vonzza a népet. vagy lángosos is jó ötlet. Néha esténként majd éhen döglök sörözés után :P fél részegen az ember durva pénzeket ad egy jó szendvicsért.
Ezenkívül nyithatnál kulcsmásolót, fénymásolót, ruha tisztítót, állateledel boltot, 100 forintost, zöldségest, kis igénytelen "fekvehányó" kocsmát stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!