Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fiatal vállalkozóként hogyan...

Fiatal vállalkozóként hogyan juthatnék pályázati pénzekhez?

Figyelt kérdés

Egy ideje már munka mellett vállalkozok, de most kitaláltam egy újdonságot, amihez viszont több pénz kellene.

Tudtok ajánlani olyan cégeket akik pályázati pénzekkel foglalkoznak? Általában milyen feltételekkel lehet ilyen pénzekhez jutni? Tapasztalatok?

2014. febr. 10. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
www.munka.hu
2014. febr. 10. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

[link]

erre gondoltam, de lehet ez már nem játszik

2014. febr. 10. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

és még itt is egy cikk épp mostani

[link]

2014. febr. 10. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:

A cikket pont most olvastam én is.

[link]

itt néztem én is, de erről pont lecsúsztam és nem tudom, hogy mostanában indítanak-e újat

2014. febr. 10. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Február 14-ig van a munkahelyteremtő beruházások támogatása a munkaügyinél, vagy próbálkozz a vállalkozásfejlesztési alapítvány mikrohitelével.

Május környékén talán lesz megint életpálya alapítványos félmilliós támogatásra kiírva pályázat.

Ezen felül nagyon komplex pályázat nincs most, a Támop 2.3.6.B-n

[link]

kívül, ami jelen állapotában több, mint 1 éves elcsúszásban van az eredeti tervhez képest, így elég erőteljesen kérdéses, hogy hatékonysággal bír majd az egész...

2014. febr. 10. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:

munkahely tetemtő beruházáshoz link:

[link]

2014. febr. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!