Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol találhatok kb 5-6 millió...

Hol találhatok kb 5-6 millió forint értékben befektetőt?

Figyelt kérdés

Van valami weboldal esetleg erre?

apródón próbálkoztam de nem jártam sikerrel, mivel szabálytalannak minősítették.

2014. febr. 8. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezért van ott a szinte szó :).

Próbálkozni mint írtam nem más pénzével kell. Van befektetés nélküli vállalkozás. Kezd olyannal és ha megtanultad a vállalkozási alapismereteket, cégvezetés alapjait, eladni és hirdetni utána felsőbb osztályba léphetsz. Cégvezetés, stratégia, ekkor már értékesítesz és marketing eszközöket használsz. Következő szint tudatos cég és imázs építés, marketing stratégia, itt már foglalkozol a piaccal és a piacon való elhelyezkedéseddel. Ezeknek a szinteknek a meglépése lehet egy cég de általában több ötlet és cég elvérzik mire eléred. A negyedik szint amikor van egy ötleted, megtudod valósítani és meg tudod ítélni mekkora a tőkeigénye. Üzleti terv mellett, marketing stratégiád és üzleti értékesítési modelled van. Na ez a szint az amikor befektetőt keresel ha nincs tőkéd és lás csodát válogathatsz a befektetők között. A szintek megléte nélkül 5% esélyt látok a sikerre, ekkora kockázat felvállalására nem találsz befektetőt.

A család nem kifogás, soha nem kaptam otthonról semmit, amim volt elvették. 16 évesen nyulakat tenyésztettem ebből vettem ruhát, 18 évesen árkot ásattam a telefonvezetéknek, 20 évesen 18 fős brigáddal idénymunkákat végeztünk. 23 évesen kezdtem a céges tanulmányokat, mellette érettségi majd egyetem. 2 cég elvérzett és legalább 8 ötlet (természetes azért hoztak pénzt). Mindig több lettem és tanultam a hibákból. Elértem a negyedik szintet és nem keresek befektetőt, ha nincs pénz és a bank sem ad az ötletre felépítem kicsiből, ha nem megy dobom és találok ki mást. Legyél rugalmas, kreatív és tanulj minél többet.

2014. febr. 10. 18:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, írd meg privátban!
2014. febr. 10. 21:23
 13/16 A kérdező kommentje:
11/12 Köszönöm az építő jellegű kritikát utána nézek :)
2014. febr. 10. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ird meg privátban.
2014. febr. 10. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Lényeg a következő drogot venne, amit 10X-es áron szeretne tovább adni, ehhez keres partnert.

Nem vágom miért nem egyből cellatárs keresésre ad fel hirdetést? Tág fiú megosztaná celláját jeligére biztos találna jelentkezőket ezerszámra...

2014. febr. 11. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:
pfff
2014. febr. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!