Milyen ajtókon lehet kopogtatni, ha 2,5 millió tőke szükséges egy vállalkozás elindításához, és se banki, se pályázati lehetőségek nem állnak rendelkezésre?
#9. Értem. Így már más.
Kérdező: sajna nagyon nehezen is fog bárki is pénzt adni Neked, mert ebben az országban az adósokat védik.
"egy újabb válaszoló"-nak :
Én nem így közelítem a kérdést. Feltételezem egy befektető is inkább a nyereség oldalára fókuszál, mint jómagam is, miután felmérte a kockázatokat. Ezt az üzleti tervben igyekeztem kifejteni. Az "exit" lehetőség is elég konkrét, a befektető megkapja a vállalt összeget. Végülis én bukhatok 13 év befektetett időt,pénzt,energiát, de erre azért kicsi az esély, miután versenytárs nemigen van. Mondjuk ettől még elüthet a hajókötél, ilyesmi...
Ez kb annyira volt naiv komment, mint én amikor nősültem. 13 év alatt a sokszorosát összeraktam, csak tudod van aki a szerencsére bízza és felteszi a pirosra, van aki meg egy házasságra. Mindkét esetben előfordul sajnos, hogy mindent besepernek... :) Kemény tanulópénz.
Abban igazad van, hogy ez nem egy óriási összeg, főleg a szakmámban. Pont az óvatosság miatt redukáltam akkorára, amely feltétlenül szükséges és biztonságosan visszafizethető 2 év alatt legkésőbb.
Nem írtam NAGY üzletről, csak annyit, hogy az elmúlt évek tapasztalata alapján egy stabil üzletmenetet lehet rá építeni. Egy nagyon ritka szakma van a kezemben, amire folyamatos igény van és mindössze ketten szolgáljuk ki a hazai piacot. Ha gondolod, privátban írok részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!