Webshop nyitás Kínából rendelt termékkel?
Ha már lesz kft-d nem fogsz ebayezni :-)
Sokkal jobb b2b oldalak vannak (pl. gyártói kapcsolatokkal), ahonnan számlával, Eu-n belül pedig áfamentesen tudsz majd rendelni.
Kérdés milyen termékkörrel tervezed, mert pl. az elektronika, számtech. eléggé felejtős ilyen megoldással, mert feketén minden más...
mivel nem lesz bevételi bizonylatod, készletbe sem kerül be, így. Esetleg vételi jeggyel tudod megoldani, ha magadtól mint magánszemély megveszed a terméket ás azt eladhatod utána. De ezt könyvelő jobban megmondja.
Szia!
Ez így full fekete... Csalsz, csempészel, adót is csalsz... Nem kicsit fekete. Sőt, ha nyitnál kft-t garantáltan véged lenne.
Úgy teheted meg, ahogy bárki más.
Aliexpresszen, ebayen te nem magánszemélyektől vásárolsz, hanem kereskedőktől. ALAP hogy kérsz számlát a vásárlásról.. Vámügyintézed/teted, és már is forgalomban van az áru. Mint magánvállalkozó simán el is adhatod számlával, és minden happy. Csak nagyon lehúzósnak tűnhet.
Azért csillant meg a szemed ezen, mert a fekete kereskedelemben sok pénz van, és ez itt éppen szúrja a szemed, mert a szemed láttára folyik...
Attól még elég béna fekete kereskedelem, bárki lebukik akit le akarnak buktatni... Minden nyomot hagy... Pénzáralmlás, hirdetések.. stb.
Nincsen feltétele a vállalkozás nyitásának. Jártas vagyok benne, ha kicsit konkrétabb kérdéseket írsz, értelmesen segítőkészen válaszolok is. És nem lehurrogva, nem az én tisztem bírálni. Maximum tanácsot adok.
:D Igen, hivatalossá lehet tenni..
Nagyon egyszerű a dolog:
Vázlat szerűen, egy legális gyártó, elfogadható számlát ad ha KÉRSZ!!! magánszemélynek, ha nem is kéri, biztosan nem küldenek semmi elfogadhatót. Sehol... Ezt tudhatnád ha kereskedni akarsz.
Számlával egyszerűen vámkezelteted, és kész. Forgalomba van helyezve. Csak ahhoz hogy forgalomba legyen, eléggé zsebbe kell nyúlni.
A webshopokról meg: Nem nagy eszek, nem teszik legálissá maguk, és nem is álcázzák maguk... Pókereznek nyílt lapokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!