Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van, aki ruhakészítésből meg...

Van, aki ruhakészítésből meg tud élni?

Figyelt kérdés
Varrónőnek tanultam, de még nem dolgoztam ebben a szakmában, más területre mentem dolgozni. Most viszont visszatérnék az eredeti szakmámhoz. Van értelme jobban belemélyedni? Meg lehet belőle élni? Nem meggazdagodni szeretnék, egyszerűen annyit keresni, mint pl. egy bolti eladóként vagy gyári munkásként. Mennyire drága az alapanyag? Amerre én élek kevés a gazdag ember, aki megengedheti magának az egyedi, drágább ruhadarabokat, sajnos.
2014. jan. 26. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy cégnél dolgozol akkor talán, de saját magad vállalkozva esélytelen.
2014. jan. 26. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért vannak trendek, amiket meg lehet lovagolni, egyéni kollekciók, környezetbarát ruhák, személyes rendelésre készített dolgok...
2014. jan. 26. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyik ügyfelem 2 barátja nem rég végzett valami divattervező főiskolán, ahol ugye varni is tanultak. 2 éve van üzletük, most nyitják a 3.-t. Van, akinek összejön.
2014. jan. 26. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, kisebb módosítással, de meglehet.

Szerezz egy helyet valami forgalmas piac mellett, vállalkozz

Vállalj nadrágfelhajtást, zipzárcserét, bővítést szűkítést, táskajavítást stb.

Lehet még kombinálni, cipőjavítással is ha van papírod vagy szerzel róla.

2014. jan. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!